Nail Hair-insättning

Det finns flera olika metoder för att fästa löshår som passar olika hårtyper och kvaliteter. I det här blogginlägget kan du läsa om Nail Hair. En av de vanligaste insättningsmetoderna som passar de allra flesta hårkvalitéerna och ger ett mycket naturligt resultat.

Om Nail Hair

Nail hair är en relativt enkel hårinsättningsmetod som passar såväl vana användare som nybörjare. Nail Hair kallas just ”nail”-hår på grund av att vaxfästet ser ut lite som en nagel. Första gången kan det vara en god idé att ta hjälp av en frisör för att ta del av professionella tips och råd. Därefter kan du börja öva hemma. Något som talar till Nail Hairs fördel är hur enkelt det är att åstadkomma naturliga resultat. Eftersom man fäster håret i slingor är det nämligen väldigt enkelt att blanda nyanser och därmed åstadkomma naturliga färgnyanser. Chloe’s löshår är dessutom  tillverkat av 100% äkta hår vilket gör det möjligt att stylas – plattas, lockas, fönas – så det vackert smälter in i ditt naturliga hår.

Nail Hair-insättningar håller allt från 6-8 veckor upp till 3 månader innan det är dags att förnya insättningen.

Det här behöver du för att fästa löshåret:

 • 3 - 4 paket av Chloe’s Nail Hairs (för extra volym rekommenderar vi 5-8 paket)
 • Värmetång
 • Plasthandskar eller annat skydd för händerna

Att tänka på innan du sätter igång:

 • Du behöver inte köpa vax separat då det sitter fast på slingorna.
 • Skydda händer och hårbotten för att undvika brännskador.
 • För färgeffekt med naturligt resultat – fäst den färg som är mest lik din egen bottenfärg närmast hårfästet och den övre raden. Fäst mörkare toner i underhåret i sektionerna närmast nacken.
 • Rådslå gärna med vår <ahref="mailto:support@chloes.se"supporteller en professionell frisör inför din första insättning för att säkerställa att du valt rätt insättningsmetod.

Så här fäster du Nail Hair

 1. Sätt på och värm upp värmetången.
 2. Sektionera håret och sätt upp de översta sektionerna med klämmor på huvudet. Börja vid nacken och skapa en horisontell bena.
 3. Börja gärna fästa slingorna från ett håll. Ta ut en hårslinga, placera därefter nagelfästet på löshårsslingan under din naturliga hårslinga.
 4. Med hjälp av värmetången smälter du sedan fästet så det omsluter, och rullas kring din naturliga hårslinga.
 5. Tryck sedan fast fästet med hjälp av händerna för att undvika luftbubblor.
 6. Tänk på att fästa slingorna med jämna mellanrum för att undvika att håret blir ojämnt i sin fyllighet. Upprepa denna procedur i sektioner uppåt.

Behöver du hjälp att komma fram till vad som passar dig bäst – maila support så hjälper vi dig vidare. Bifoga bilder för att få bästa möjliga rekommendation om vad som passar för just dig.

Kommentera nedan om du har frågor eller åsikter på det här blogginlägget!