Äkta löshår

Löshår Clips

Nail Hair Extensions

Tejp Löshår

Hårträns

Olika hårförlängningar

Vi på Chloes är experter på löshår och hårförlängningar. Just därför erbjuder vi endast och alltid 100% äkta mänskligt hår i högsta kvalitet. En kvalitetessäkring görs alltid på våra produkter innan vi väljer in dem i vårt sortiment. Kärnan i ett vackert och fylligt hår är kvalitet, så är det just det vi har satsat mest på i våra val.

Detta gör att du kan platta, locka och styla det precis så som du själv önskar. Men kom ihåg att ditt löshår, precis som ditt egna hår behöver omtanke och vård, så ta hand om det med goda hårvårdsprodukter som det vore ditt eget, så håller det mycket längre och kan njuta av hårförlängningarna en längre tid.

Löshår Clips

Våra löshår clips (clip-on löshår) finns i ett brett utbud i 27 olika hårfärger och därför är vi säkra på att du hittar en hårfärg som passar just dig. Clip-ons som hårförlängningsmetod passar dig som vill kunna ta ur håret när du badar, tränar eller sover. Denna metod sliter inte lika mycket på ditt vanliga hår eftersom du har möjligheten att ta ur det när du vill, samt att hårets höga kvalitet håller längre eftersom du kan välja när du vill använda det. Läs vår “guide” för att få mer detaljer om hur du sätter in och fäster ditt clip-on löshår.

Nail hair

Chloe’s Nail hair slingor fästs i ditt vanliga hår med hjälp av keratinvax och värmetång. Bästa resultatet får du om du omsorgsfullt fäster slingorna i många små sling i ditt egna hår, för att få ett mer naturligt resultat så rekommenderar vi att du väljer Nail-hair slingor i olika färger och varierar dem i insättningen i ditt hår. Nail-hair som insättningsmetod passar dig som vill att håret ska sitta fast länge och som både vill somna och vakna med långt och fylligt hår utan att behöva tänka på det. Vi rekommenderar dock att du alltid flätar ditt löshår när du sover, tränar och liknande, detta för att det inte ska trassla sig under natten.

Tejp

Tejpmetoden sitter på en silikonträns som du klistrar fast i botten av ditt hår. Denna metod passar de flesta hårtyper med främst dem med väldigt tunt hår när tejpen knappt syns och kamoflerar sig naturligt mot ditt hårbotten. Perfekt för dig som upplevt det svårt att dölja clips eller fästen. Vi rekommenderar att du alltid flätar ditt håret när du sover och så vidare, detta för att det inte ska trassla sig under natten. Vi säljer även extra tejp förpackningar för att du kan byta ut tejpen till nytt när det behövs.

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::