Löshår från Chloe's

Välkommen till Chloe’s. Med ett äkta löshår som du sköter om, kan du få en frisyr som håller sig vacker under en lång tid framåt. Vi erbjuder dig alltid 100% äkta hår av högsta tänkbara kvalitet. Innan vi tar in nya produkter i vårt breda sortiment av hårmetoder, gör vi alltid en kvalitetssäkring. När du ska köpa löshår är det viktigt att du väljer en leverantör som sätter dig som kund i första hand. Det absolut viktigaste för oss är att erbjuda våra kunder en produkt som ger att fylligt, fräscht och prisvärt hår som håller sig lent under en längre tid.

Hos oss på Chloe’s hittar du billigt löshår online. Med hjälp av våra olika metoder kan du skapa en glamourös frisyr på ett ögonblick. Alla tillvägagångssätt är enkla att applicera och utöva hemma, men det går också utmärkt att ta mig sig håret till din frisör, för hjälp av insättning och styling. Oavsett om du vill skapa en stilfull look för kvällen eller använda dig av ett löshår som sitter i under en längre tid, så är vi säkra på att vi har en metod som passar just dig. Våra höga krav på våra produkter gör att du kan platta, locka och styla ditt hår från Chloe’s, precis så som du önskar, för att uppnå din drömfrisyr. Men kom ihåg att ett löshår, precis som ditt egna hår behöver omtanke och vård. Därför är det viktigt att du tar hand om det med bra hårvårdsprodukter och värmeskydd, precis som det vore ditt eget. Vi erbjuder fri frakt över 990kr och har snabba leveranser!

Våra löshårsmetoder

Nedan hittar du alla våra löshårsmetoder samt information om varje enskild produkt, så att du kan hitta den metod som passar just dig.

Löshår Clips

Metoden löshår clips (clip-on set) passar dig som vill kunna ta ur håret när du vill, exempelvis när du badar, tränar eller sover. Denna metod sliter därför inte lika mycket på ditt vanliga hår. Löshårets höga kvalitet håller därmed också längre, eftersom du kan välja dina speciella tidpunkter när du vill använda det. Ett clip-on set från Chloe’s består av 8 delar och det tar endast några minuter att sätta in och fästa det i ditt naturliga hår. Vi har dessutom ett brett utbud med 27 olika hårfärger, därför är vi helt övertygade om att du kommer att hitta en produkt som passar din naturliga hårfärg. Läs vår “guide” för att få mer detaljer om hur du sätter in och fäster ditt clip-on löshår.

Nail hair

Om du är ute efter ett löshår som sitter fast under en längre tid är Nail Hair metoden ett väldigt bra alternativ. Med nail hair vaknar du med ett långt och fylligt hår utan att behöva sätta in det på nytt varje morgon. Löshåret appliceras enkelt och smidigt i ditt vanliga hår med hjälp av keratinvax och värmetång. Bästa resultatet får du när du omsorgsfullt fäster slingorna i många små slingor i ditt egna hår. Vi rekommenderar att du väljer Nail slingor i olika färger och varierar dem i insättningen i ditt hår för ett mer naturligt resultat. För att håret inte ska trassla sig under natten är det också vilket att du alltid flätar ditt löshår när du sover.

Tejp löshår 

Tejpmetoden innebär att löshåret sitter på en silikonträns som klistras fast i botten av ditt hår. Detta görs med en tejp som är speciellt framtagen för att vara skonsam mot ditt naturliga hår och för lång hållbarhet. När du sedan vill ta ur ditt löshår tar du enkelt bort tejpen med en tejp-remover som inte sliter på ditt hår. Tape-on metoden är extra bra för dig med väldigt tunt hår när tejpen smälter in bra i ditt naturliga hår och kamouflerar sig naturligt mot hårbotten. Perfekt för dig som upplevt det svårt att dölja clips och fästen. Tejp löshår går även att återfästa allt eftersom ditt naturliga hår växer. Vi erbjuder därför även extra tejpförpackningar om du skulle behöva mer tejp vid nästa insättning.

Hårträns löshår

Med löshår på hårträns (hair weft) är det du själv som sätter gränserna. Med ett hårträns väljer du själv insättningsmetod när håret levereras på en lång remsa med hår, du klipper och sätter därför ihop din egna metod efter dina behov. Du kan göra om tränsen till ett clip on set om du köper till extra clips eller, limma, använda microringar eller kanske sy fast löshåret i ditt egna. Precis som alla våra produkter så erbjuder vi endast hårträns av äkta löshår och av högsta kvalitet. 

 

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::