Hårträns

Hårträns

Hårtränsar, dvs weft hair extensions som det också kallas är gjorda av 100% äkta hår. Detta betyder att du får hårtränsar av hög kvalitet och ett naturligt tillägg till frisyren. Hårtränsar är ett bra alternativ p.g.a att de ger många olika möjligheter till att fixa och styla frisyren. Det ger dig då möjligheten att styla håret enligt dina önskemål. Ge dem en chans och testa olika frisyren och kombinationer!

Fästa hårtränsar

Hårtränsar har en liten träns som är fastsydd i håret och därmed är delarna tjockare och fluffigare än t.ex. clip-on löshår. Därför kan tränsar fästas på många olika sätt, såsom lim, clips eller microringar. De kan även fästas med att sy fast dem i småa flätor. Metoden kallas för weaving.

Skötselråd

Hårtränsar sköts såsom andra hårförlängningar. Sköt om dem väl så får du njuta av dem längre. Tvätta dem 1-2 gånger per vecka med ljummet vatten ifall du använder dem dagligen. Kom ihåg att använda shampoo och balsam som är tillverkat för hårförlängningar. På detta sätt upprätthåller du kvaliteten och minimerar tovar i håret. Slutligen är det viktigt att du borstar håret dagligen. I vår guide hittar du mer skötselråd och tips för hårförlängningar. 

Lycka till!

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::