Löshår Clips

Äkta Löshår Clips

Våra löshår clips av äkta mänskligt hår ger dig tjockt och fylligt hår på endast fem minuter. Det går snabbt och enkelt att sätta in och därtill ger det ett naturligt resultat. Eftersom våra clip on sets innehåller 8 delar i olika storlekar så blir det jämt fördelat över huvudet och lätt att anpassa efter din naturliga hårlängd.

Du får mellan 120 gram till 140 gram hår beroende på längden du väljer. Vi har 30, 40 och 50cm i sortimentet. Clip on setten är väldigt tunnt fastsydda clips som gör att det är lätt att dölja dem i ditt eget hår. Chloe's erbjuder 100% äkta hår i våra hårförlängningar vilket gör att du kan platta, locka och styla ditt hår som du själv önskar. Dock rekommenderar vi alltid skyddande hårvårdsprodukter för att behålla den höga kvaliteten av ditt hår.

Hitta rätt färg på löshår clips

Att hitta rätt hårfärg till dig är såklart viktigt för att få en perfekt naturlig look med din hårförlängning. Det gör du enkelt med Chloe’s färgkarta som du hittar på alla produktsidor. Vi säljer även colour rings som du kan beställa hem för att hitta rätt färg innan du köper. Generellt så brukar vi rekommendera att du väljer en färg som är så nära din egna naturliga hårfärg som möjligt. Men om det skulle vara så att du inte hittar en färg som är rätt, och står och väljer mellan två olika färger på dina löshår clips, så rekommenderar vi alltid att du väljer det ljusare alternativet. Detta ger dig en mer naturlig look och gäller både om du är brunett eller blond. Om du känner dig osäker kan du skicka in en bild på ditt hår till vår support så hjälper vi dig mer än gärna att hitta den perfekta färgen!

Skötselråd

Genom att ta väl hand om dina löshår clips så håller det sin höga kvalitet längre. Detta gör du först och främst genom att hålla det rent och genom att använda rätt produkter till ditt löshår. Den viktigaste produkten för att hålla kvaliteten på håret är värmeskydd innan du stylar och fönar ditt hår. Att ha en borste som är anpassad för ditt löshår clips är också en viktig faktor i skötseln. Se till att kamma i genom löshåret noga både före och efter användningen för att undvika tovor och slitage på håret, ett annat bra tips är att fläta ditt clip on löshår när du inte använder det. Du hittar massor bra hårtips och instruktioner i Chloe's hårguide!

Lycka till!

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::