Nail Hair

Nail Hair

Nail Hair, Nail tip eller keratinslingor som det även kallas är hårfölängningar som fästs med ett speciellt lim, keratinvax. Chloe’s Nail hair extensions känns och ser naturliga ut eftersom de är 100% äkta löshår och fästs med keratinvax i ditt egna hår. Fördelen med Nail hair är att de sitter bättre fast och kamoufleras bättre än andra hårförlängningsmetoder. Däremot är fästning och borttagning av förlängningarna svårare än tex tejp eller clip-on metoderna. Med Nail hair är det enkelt att blanda olika färger ifall du önskar få ränder. Med Nail hair får du förlängningar på hela huvudet (100-200 slingor), alternativt volym (30-80 slingor) eller ränder i önskvärda ställen. Du väljer själv!

Att fästa nail hair

Det är aningen svårare att fästa nail hair än tex clip-on extensions eller tejp extensions. Dock efter lite träning kommer du lära dig och snart fäster du dem smidigt. Vad behöver du innan du börjar fästa nail hair förlängningarna? Du behöver givetvis nail hair slingor, skyddsplattor i olika storlekar, handskar för att skydda fingrarna, värmetång och hår klips för att fästa skyddsplattan.

Börja med att göra en bena i nacken och fäst skyddsplasten med två hår klipsar. Dra ut lika mycket hår som slingorna har genom hålen i skyddsplasten. Värm keratinslingorna och fäst dem ca 1 cm från hårbottnet med värmetången. Forma keratinet med fingrarna så att det blir hårt. Kom ihåg att använda skyddshandskar eftersom det smultna vaxet är hett. Fortsätt processen tills du är nöjd.

Hur sköter du om ditt Nail hair?

Kom ihåg att vårda hårförlängningarna så att dem håller sin goda kvalitet längre. Håll dem rena med att tvätta håret 1-2 ggr per vecka med ljummet vatten. Använd alltid shampoo och balsam tillverkat för hårförlängningar för att bibehålla kvaliten och minska trassel. Borsta håret på morgonen och på kvällen. Du läsa mera här om hur du på bästa sätt vårdar dina hårförlängningar. Kom ihåg att njuta av ditt vackra hår!

#ChloesHairspo

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::