Ombre Löshår

Äkta Ombre löshår

Ombre hår

Ett ombre löshår är när håret naturligt skiftar i färg mellan olika nyanser, ofta från mörkt till ljust. En mörkare nyans används normalt som bottenfärg som sedan övergår till en mellan färg och tillslut skiftar till en ljusare nyans. Det är vanligt att ett ombre hår är två till tre olika färger, färgerna går såklart att variera och en annan populär färg att använda sig av är rött eller rosa.

Ombre hair med olika löshårsmetoder

Vi på Chloe’s erbjuder löshår ombre i olika insättningsmetoder och nyanser. Genom att använda ett clip on set av ombre kan du enkelt och snabbt ändra din frisyr och look snabbt utan att färga och slita på ditt egna hår. Ett tips är att välja ett löshår med en bottenfärg som liknar din vanliga hårfärg, det ger ett mer naturligt slutresultat. Om du vill ha en mer permanent insättningsmetod, erbjudet vi även nail hair med förlimmade löshårsslingor med vax i ombre färger, samt tejp löshår.

Hur du använder ombre på kort hår 

Även om du har kort hår kan du använda dig av våra ombre löshår. Vårt clip on set med ombra är extra smidigt att använda och sätta in hemma. Det viktigaste att tänka på är att använda en bottenfärg som liknar din egna hårfärg, så kommer det ge ett naturligt resultat. Om du har frågor eller funderingar på hur du använder ett ombre hår, läs vår artikel om ombre här.

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::