Rahua Defining Spray

Inga recensioner ännu

489,00 kr

  • 100 % naturligt.

  • 100 % vegan.

  • Fri från syntetiska ämnen, parabener & sulfater.

Slut
Leveranstid 3-4 veckor
st.

Produktbeskrivning

Rahua Defining Hair Spray - ett lätt ekologiskt hårspray med spraypump. Ger ditt hår en mellanhård stadga och hållbarhet. Denna hårspray ger dig möjligheten att styla om ditt hår under dagen, men stadgan är tillräcklig för att använda tillsammans med alla typer av stylingverktyg som plattänger och locktänger. Rahua Defining Hair Spray reducerar skadliga UV-strålar och skyddar håret under dagen.

  • 100 % naturligt.
  • 100 % vegan.
  • Fri från syntetiska ämnen, parabener & sulfater.

Innehåll: 159 ml

Frågor och Svar

När får jag mitt köp? 

Alla beställningar inkluderar FRIFRAKT. Det tar 24-48 timmar att hantera beställningen. Leveranstiden inom Europa är 4-6 dagar. Leveranstiden utanför Europa är 1-2 veckor.

Vad är er återbetalnings- och bytespolitik?

Du kan byta ut eller returnera beställningen inom 14 dagar, dock endast i händelse av att produkten INTE har avlägsnats från förpackningen.

RAHUA

Rahua är lyxig samling hårvårdsprodukter bestående av 100 % ekologiskt och naturligt innehåll. Alla produkter är fria från syntetiska ämnen som parabener & sulfater, och innehåller enbart certifierade och hållbara ingredienser som är bra för ditt hår, och vår miljö.

Nyckeln till Rahua's enastående prestanda är dess molekylära struktur. Till skillnad från andra botaniska oljor tränger Rahua oljans molekyler in på djupet och reparerar varje individuellt hårstrå - samtidigt som det stadgar sköra och tunna hårstrån.

I århundraden har kvinnor från Quechua-Shuar stammarna rest djupt in i Amazonas regnskogar för att tillreda en närande och reparerande olja de kallar Rahua (ra-wa). Oljan utvinns från Ungurahua trädets nötter - i tron om att oljan är hemligheten till deras vackra, tjocka och glänsande hår.

100 % naturliga - 100 % veganska - 100 % fria från syntetiska ämnen - 100 % glutenfria.

Rahua Defining Spray
489,00 kr

  • 100 % naturligt.

  • 100 % vegan.

  • Fri från syntetiska ämnen, parabener & sulfater.

Slut
Leveranstid 3-4 veckor
st.

Write Your Own Review

You're reviewing: Rahua Defining Spray

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Tagga dina bilder med #chloeshairspo på instagram

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::