Rahua Omega 9 Hair Mask

Inga recensioner ännu

589,00 kr

  • 100% naturligt.

  • 100% veganskt.

Slut
Leveranstid 3-4 veckor
st.

Produktbeskrivning

En ljuvlig ekologisk hårinpackning som vårdar och stärker skadat hår för att ge en frisk, glansfull finish. Denna hårinpackning innehåller Ungurahua-olja, rik på Omega 9, som består av mini-molekyler som istället för att lägga sig utanpå, går rakt in hårstrået för att ge optimal vård. Ditt hår återfuktas, känns starkare och friskare, med en glansfull finish!

Hårinpackningen innehåller solrosolja som hjälper till att mjukgöra håret, medan eukalyptus ger en avslappnande känsla och lyster. Ditt hår blir vårdat och välmående, och du får en aromatisk upplevelse som verkar avslappnande medan inpackningen gör sitt jobb.

  • 100% naturligt.
  • 100% veganskt.

Innehåll: 89 ml

Frågor och Svar

När får jag mitt köp? 

Alla beställningar inkluderar FRIFRAKT. Det tar 24-48 timmar att hantera beställningen. Leveranstiden inom Europa är 4-6 dagar. Leveranstiden utanför Europa är 1-2 veckor.

Vad är er återbetalnings- och bytespolitik?

Du kan byta ut eller returnera beställningen inom 14 dagar, dock endast i händelse av att produkten INTE har avlägsnats från förpackningen.

RAHUA

Rahua är lyxig samling hårvårdsprodukter bestående av 100 % ekologiskt och naturligt innehåll. Alla produkter är fria från syntetiska ämnen som parabener & sulfater, och innehåller enbart certifierade och hållbara ingredienser som är bra för ditt hår, och vår miljö.

Nyckeln till Rahua's enastående prestanda är dess molekylära struktur. Till skillnad från andra botaniska oljor tränger Rahua oljans molekyler in på djupet och reparerar varje individuellt hårstrå - samtidigt som det stadgar sköra och tunna hårstrån.

I århundraden har kvinnor från Quechua-Shuar stammarna rest djupt in i Amazonas regnskogar för att tillreda en närande och reparerande olja de kallar Rahua (ra-wa). Oljan utvinns från Ungurahua trädets nötter - i tron om att oljan är hemligheten till deras vackra, tjocka och glänsande hår.

100 % naturliga - 100 % veganska - 100 % fria från syntetiska ämnen - 100 % glutenfria.

Rahua Omega 9 Hair Mask
589,00 kr

  • 100% naturligt.

  • 100% veganskt.

Slut
Leveranstid 3-4 veckor
st.

Write Your Own Review

You're reviewing: Rahua Omega 9 Hair Mask

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Tagga dina bilder med #chloeshairspo på instagram

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::