Retur & Byten

Chloes.se strävar till att vara den bästa nätbutiken för alla dina skönhetsbehov, och som sådan, erbjuder vi våra kunder bra och rättvisa återbetalnings- och bytesrättigheter. 

Återköpsrätt  

När du köper från Chloe's har du 14 dagars ångerrätt från den dag du tagit emot varan. Om du väljer att utöva din ångerrätt måste du tydligt ange att du vill göra det. Din 14-dagars återköpsrätt börjar från den dagen du får produkten.  

När du returnerar en produkt måste produkten vara i samma skick som när du fick den. Du får inte använda produkten, men du har rätt att noga inspektera den. Om produkten är skadad eller förlorad på grund av försumlighet från din sida, förloras ångerrätten. 

När du gör ett återköp, måste du returnera allt som ingick i den ursprungliga leveransen, inklusive, men inte begränsat till, alla förpackningar, eventuella extra gåvor, och den köpta produkten.

Bytesrätt

När du köper från Chloes har du 14 dagars bytesrätt som börjar från den dag du tagit emot varan. Om du väljer att utöva din rätt att byta ut produkten, måste du tydligt ange att du vill göra det. 

Om du vill byta ditt köp, till exempel för att du vill ändra färg, så betalar vi alla kostnadet för returen.. 

Chloe's betalar porto avgifter för nya bytes produkten. 

Kostnad för returer 

Orders från Chloe's har inte gratis retur, utan du måste göra returen på egen bekostnad. 

Outlösta paket 

Chloes förbehåller sig rätten att debitera kunden 149SEK för outlösta paket. 

Återbetalning av returnerade produkter 

Om du har skickat en vara i retur till Chloe’s, kommer vi att återbetala priset på produkten inom 30 dagar från den dag vi mottagit varan. Om du skickar en vara i retur till oss är du ansvarig för eventuella fraktkostnader för returen.

Ytterligare upplysningar om byten, returer och reklamationer 

Om säkerhetsförseglingen öppnas på produkten du köpt från Chloes, förlorar du din rätt att returnerna produkten. Om produkten levererades utan en säkerhetsförsegling, är det tillåtet att noga inspektera produkten. Du får inte använda produkterna, och du måste kunna returnera produkterna i samma skick som de var när de levererades till dig. 

Chloe’s är baserat i Sverige, men vid eventuella tvister är det vår policy att följa kunderna nationella konsumentskyddslagstiftningen och eventuella rekommendationer från kundernas nationella konsumentintresseorganisationer eller statligt sanktionerade konsumentskyddsorgan.  

Chloe’s förnekar allt ansvar för håret i fall där håret färgas, plattas eller på annat sätt behandlas, eftersom vi inte kan garantera resultatet oavsett vilken eller vilka metoder som använts.