Så Här Blandar Du Löshår Med Ditt Eget Hår

Chloes vackra, hållbara och hög kvalitet hårförlängningar blandar ihop med ditt eget hår på ett naturligt sätt. Om ditt eget hår är rakt, rekommenderar vi att ta följande steg för att uppnå ett naturligt och unikt utseende. Det ända du behöver är en standard keramisk plattång och en borste.

Separera håret i två delar. Vi rekommenderar att du börjar med bottenlagret för att uppnå ett jämnt resultat.

-Borsta den del du kommer att räta ut. Detta kommer att göra uträtningsprocessen enklare och snabbare och du kommer också att se ett jämnare resultat.

-Ta tag i håret runt borsten och applicera plattången där var ditt eget hår slutar och förlängningen börjar. Räta dem ihop genom att locka dem inåt med hjälp av en borste. Gör detta runt hela bottenskiktet av ditt huvud. Du uppnår bästa resultat med en rund, stor borste.

-Slutligen, gå runt hela huvudet - eller specifika delar - med plattången för att ge håret en mjuk touch. Du forma håret ännu mera om du vill, till exempel genom att räta eller locka dem vidare.

Efter att du använt ovannämnda tekniker, är det nästan omöjligt att se var hårförlängningen börjar och var ditt eget hår slutar! Med dessa långvariga högkvalitativa hårförlängningar kan du enkelt skapa mer volym, längd och glans - se bara till att välja färgen som är närmast ditt naturliga hår.