Så Här Fäster Du Clip-On Löshår

Förberedelser: Hårförlängningar skall fästas på rent och torrt hår. Borsta ditt hår ordentligt innan processen så att det inte är trassligt. Clip on löshår är enkla att fästa eftersom de fästs med klämmor eller clips. Klämmorna fäster löshåret till ditt eget hår ordentligt och stadigt, medan de även är enkla att öppna och stänga.

Baksidan: Börja med nacken/baksidan av ditt huvud. Separera en del av ditt hår (horisontellt) och knyt ihop resten av ditt hår med en hårklämma. Ta tag i hårförlängningen och borsta den ordentligt. Mät förlängningen mot ditt eget huvud och se till att den är i mitten. Fäst mellersta klämman först, fortsätt vidare till vänster sida och efter det till höger sida. Fortsätt sedan fästa löshåret längre upp: separera en del av ditt hår några centimeter ovanför den första. Borsta förlängningen, mät den mot huvudet. Fäst mellersta klämman först. Sedan till vänster och sedan höger. Upprepa processen tills du har fäst alla hårförlängningar.

Sidorna: Processen är densamma som med baksidan. Var noggrann och försäkra att du fäster löshåret på rätt ställe; ca fem centimeter ovanför örat är bra. Återigen separera en del av ditt hår i en rak linje, knyt ihop resten av ditt hår med en hårklämma. Borsta förlängningen och räta ut eventuella trassel, fäst klämman ordentligt på ditt eget hår. Upprepa processen tills du har fäst alla förlängningar på båda sidor av ditt huvud.

Styling: Efter att du fäst alla hårförlängningar kan du styla det som vanligt!