Så Här Fäster Du Löshår i Kort Hår

Det är möjligt att fästa löshår till axellångt hår. Följ dessa enkla steg för att se hur man gör det.

Förberedelser: skydda ditt hår från värme med värmeskyddsspray. Låt torka och borsta ditt hår. Observera att fastän dina hårförlängningar är vågiga så kan du lämna ditt eget hår rakt, detta eftersom om ditt eget hår är kortare blir det ett mer naturligt slutresultat. Om dina förlängningar har snäva lockar är det en bra idé att också locka ditt eget hår. Återigen, för att uppnå ett mer naturligt slutresultat.

Separera ditt hår: Precis som med längre hår, börja med att fästa förlängningarna på baksidan av huvudet. Separera ditt hår och bilda en rak horisontell linje på baksidan av huvudet. Knyt resten upp med en klämma.

Använd plattång: Räta det lösa håret med en plattång för att göra det vågigt och mer naturligt (inte lockigt!). Detta eftersom håret är kortare och uträtning kommer att göra att det smälter ihop med förlängningen mer naturligt.

Fäst hårförlängningarna: Precis som med clip-in löshår för längre hår, ta tag i mellersta klämman av förlängningen och fäst den mitt på baksidan av ditt huvud. Fäst förlängningen ordentligt från mitten, sedan till vänster och till höger. Upprepa denna del på andra ställen av baksidan och på sidorna - så många gånger som behövs och så många clip-ins som du planerar att ha på dig.

Slutligen: Viktigaste delen med kortare hår är att använda ett uträtningsjärn för att mjuka upp håret så att det är rakt, smälter in lättare med förlängning och sticker inte ut. Gå över hela huvudet och locka alla lösa ändor, blanda dem försiktigt in i resten av håret. 

För att uppnå mer volym i kortare hår, fäst extra clip-in förlängningar på sidorna av huvudet.