Så Här Tvättar Du Ditt Löshår

Att tvätta hårförlängningar är enkelt och snabbt - du kan göra det t.ex. i ett handfat i badrummet. Om du använder ditt löshår ofta och stylar dem mycket, rekommenderas det att tvätta löshåret minst varannan vecka. Dock rekommenderar vi inte tvätta löshåret allt för ofta eftersom det sliter på löshåret. Följ dessa steg för att göra ditt hår skinande och rent.

Schampo: lägg håret i ett handfat och fyll den till hälften med ljummet vatten. För att undvika skador på håret, ska du inte använda vatten som är för varmt eller för kallt. Blanda i schampo. Vi rekommenderar naturliga, återfuktande schampo eftersom detta kommer att hålla löshåret glansigt och friskt. Blanda några droppar schampo i vattnet och dränk hårförlängningarna i den. Börja med att försiktigt blöta förlängningarna, lägg sedan schampo direkt på förlängningar och tvätta dem försiktigt med händerna genom att massera dem. Placera sedan förlängningarna tillbaka i schampo-vattnet och lämna dem där i några minuter.

Balsam: Skölj hårförlängningarna försiktigt under ljummet, rinnande vatten. Återigen, ska du inte dra i håret. Låt vattnet rinna genom håret försiktigt. Efter schampot har runnit ut från håret kan du lägga balsam i det. Vi rekommenderar att du använder återfuktande, naturligt balsam för att hålla håret glänsande, trasselfritt och lätthanterligt. Applicera balsam i håret försiktigt. Skölj i ljummet rinnande vatten.

Kall sköljning: Slutligen, efter att balsamet har sköljts bort med ljummet vatten, skölj dem under kallt vatten. Detta kommer att bidra till att återställa glans och stänga nagelbanden.

Torr: Kläm förlängningarna försiktigt med händerna tills det inte rinner vatten från dem. Dra inte och pressa inte för hårt, det är viktigt att vara varsam.

Leave-in-balsam: Om du vill ta extra bra hand om dina hårförlängningar kan du applicera leave-in balsam och låta det vara kvar. Det hjälper att hålla ditt löshår hanterbart och glänsande, samt gör det lättare att forma.

Borsta: Lägg en handduk på en plan yta och placera dina förlängningar på den. Se till att håret är rakt. Ta en kam eller en borste och håll tag i förlängningen genom att placera den andra handen i den övre delen av förlängningen. Borste från toppen till botten försiktigt, utan att dra eller trycka. Räta ut eventuella trasslor försiktigt. Gör detta till varje förlängning individuellt.

Lufttorka/Föna: Om du har bråttom kan du föna löshåret genom att hålla dem upprätt i handen och försiktigt föna dem. Men om du har tid, rekommenderar vi att låta förlängningar torka naturligt. Detta kommer att skada håret mindre och således kommer de att hålla längre. Du kan lämna förlängningarna på en handduk tills de har torkat helt.