Locktång

  Locktång

Vi har handplockat våra locktänger för att passa de behov som passar de mest krävande kunderna. Vare sig du söker efter en locktång för professionell, personlig användning eller till resor, så har vi de verktyg du söker efter.

I vårt sortiment kan du hitta verktyg från de större märkena som GHD Scandinavia och HH-Simonsen. Vårt mest populära stylingverktyg är GHD Curve Creative Curl Wand, detta verktyg används också av världens största stylister och frisörsalonger.

När du lockar ditt hår är det viktigt att du använder värmeskyddsspray som skydd. Detta kommer att göra locktången mer försiktig mot ditt hår och dina förlängningar. Det är viktigt att du läser instruktionerna noggrant innan du lockar ditt hår eller dina förlängningar.

Vi säljer endast äkta hårförlängningar, men om du använder syntetiska hårförlängningar kan du inte använda en locktång, plattång eller hårfön på dem. Men om du använder dig av våra hårförlängningar fungerar alla våra stylingverktyg på dem lika bra som de fungerar på ditt riktiga hår.

 

 

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::