Plattång

Handla enligt
Filter by Pris
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Plattång

Vare sig du letar efter en plattång till resor, eller för personlig eller professionell användning, har vi verktyg för styling av ditt hår som till och med möter de mest krävande behoven. Vi har plattänger från större märken för styling som GHD scandinavia.

Om du planerar att packa inför din nästa resa föreslår vi att du väljer en av de mest populära plattängerna, GHD V Gold Mini Styler. Låt dig inte luras av storleken på denna plattång eftersom den kommer att göra under med ditt hår, även om du har riktigt långt och tjockt hår. Det kommer att vara din bästa resekompanjon.

Vi har de klassiska som är perfekta för både professionell och personlig användning. GHD V Gold Classic Styler är den mest populära plattången i både vårt och GHD:s sortiment, denna plattång kommer att passa även dina mest krävande behov.

Det är viktigt att du använder värmeskydd när du behandlar ditt hår med värme. Detta kommer att hålla ditt hår hälsosamt. Plattången blir ännu mer försiktig mot ditt när eller dina förlängningar när du använder den med rätt produkter.

Kolla in vårt breda sortiment av alla våra stylingverktyg om du vill uppdatera din kollektion av stylingprodukter ännu mer. :)

Läs mer