Chloe's

Erbjuder sitt eget varumärke Chloe’s till frisörer och privatpersoner i 11 länder på 9 olika språk. Vi erbjuder även våra kunder hårvårdsprodukter och stylingverktyg av andra högklassiga varumärken som RahuaLess Is MoreGHD osv.

Chloe’s

Är ett nordiskt varumärke för högkvalitativt löshår, hårförlängning och tillhörande produkter. Vi har ett brett sortiment av metoder, längder och färger. Chloe’s löshår matchar kraven även till de mest kräsna kunderna. Vi ställer höga krav på kvalitetsgranskning och erbjuder ändast 100% äkta löshår. Vi försöker alltid ligga steget före för att hänga med i de senaste trenderna.

Bakgrund

Varumärket etablerades 2014 av tre goda vänner med gedigen erfarenhet av löshår och att driva e-handel. Vi såg en möjlighet inom branschen eftersom vi insåg att det ligger mycket luft i löshårpriserna som våra konkurrenter säljer. Genom en effektiv organisation, bästa leverantörerna och partners kan vi erbjuda våra kunder det bästa löshåret till ett mycket konkurrenskraftigt pris. De flesta aktörerna kan inte heller erbjuda sina kunder fri frakt för över 500kr men vi kan göra det eftersom de flesta av våra kunder är mycket nöjda med våra produkter. Om inte du ännu prövat på vårt löshår så rekommenderar vi att du gör det :)


Vår vision är att bli den bästa hårleverantören i europa. Om du har frågor så tveka inte på att höra av dig till vår support!