Villkor

Garanti 

Alla produkter som säljs på Chloe’s har garanti. Under garantitiden ersätter vi kunden för eventuella tillverkningsfel i produkten. 

Innan ersättning betalas måste Chloe’s ges möjlighet att inspektera produkten. Det är på Chloe’s gottfinnande, om vi väljer att utöva denna rättighet. Chloe’s har sista ordet om en ny produkt kommer att ges.

Återköpsrätt 

När du köper från Chloe’s har du 14 dagars ångerrätt från den dag du tagit emot varan. Om du väljer att utöva din ångerrätt måste du tydligt ange att du vill göra det. Din 14-dagars återköpsrätt börjar från den dagen du får produkten. 

När du returnerar en produkt måste produkten vara i samma skick som när du fick den. Du får inte använda produkten, men du har rätt att noga inspektera den. Om produkten är skadad eller förlorad på grund av försumlighet från din sida, förloras ångerrätten. 

När du gör en retur, måste du returnera allt som ingick i den ursprungliga leveransen, inklusive, men inte begränsat till, alla förpackningar, eventuella extra gåvor, och den köpta produkten.

Kostnad för returer 

Alla orders från Chloe's har gratis retur, men du måste kontakta vår support innan du gör en retur om du vill utnyttja din gratis retur.

Outlösta paket 

Chloe’s förbehåller sig rätten att debitera kunden 295SEK för varje outlösta paket.

Återbetalning av returnerade produkter 

Om du har skickat en vara i retur till Chloe’s, kommer vi att återbetala priset på produkten inom 30 dagar från den dag vi mottagit din retur. Om du skickar en vara i retur till oss är du ansvarig för eventuella fraktkostnader för returen.

Ytterligare upplysningar om byten, returer och reklamationer 

Om säkerhetsförseglingen öppnats på produkten du köpt från Chloe’s, förloras återköpsrätten. Om produkten levererades utan säkerhetsförsegling, är det tillåtet att noga inspektera produkten. Du får inte använda produkterna, och du måste kunna returnera produkterna i samma skick som de var när de levererades till dig. 

Chloe’s är baserat i Storbritannien, men vid eventuella tvister är det vår policy att följa kunderna nationella konsumentskyddslagstiftningen och eventuella rekommendationer från kundernas nationella konsumentintresseorganisationer eller statligt sanktionerade konsumentskyddsorgan. 

Chloe's förnekar allt ansvar för håret om håret  färgas, plattas eller på annat sätt behandlas eftersom vi inte kan garantera resultatet oavsett vilken eller vilka metoder som använts.

Personuppgiftslagen

På Chloe’s följer vi personuppgiftslagen. När du beställer en produkt från oss eller när du registrerar dig som kund hos oss så godkänner du att vi lagrar information om dig. Du har i enlighet med personuppgiftslagen rätt att ta del av den information vi har om dig.

Val av lag 

Chloe’s är baserat i Storbritannien, och således tillämpas lagen i Storbritannien. Vi följer alltid den nationella konsumentskyddslagstiftningen och rekommendationer från nationella konsumentintresseorganisationer och statligt sanktionerade konsumentskyddsorganen i kundernas land.

Avtalspart

Dessa villkor utgör ett bindande avtal mellan dig och Chloe’s Europe Limited. Enligt avtalet kommer de varor eller tjänster som köpts på denna webbplats levereras direkt till dig från Chloe’s Europe Limited. 

Övrig information 

Du som kund har en skyldighet att läsa och godkänna dessa villkor innan köpet.

Vill du ha 10% rabatt på ditt köp?
Beställ vårt nyhetsbrev och få en rabattkod.
Kupongen (giltig 24h)::